top of page
Logotip Adi Nails, un centre de bellesa fet i pensat per al teu benestar. Servei de decoració personalitzada d'ungles, dissenys exclusius, ungles acríliques, extensió de pestanyes, eliminació de tatuatges, microblading celles, micropigmentació facial, peelings, massatges, depilacions i molts més serveis de bellesa al teu abast. Ens trobaràs a Escaldes-Engordany, Andorra.
Logotip de Semilac Andorra, la distribuidora oficial de la marca de cosmètics Semilac. Els productes Semilac son sorprenents i de gran qualitat. Podrás comprar tot el que dessitgis de la marca a través del centre d'Adi Nails i de les seves xarxes socials.

UNA BELLESA PROFESSIONAL

L'estètica i cosmètica es reinventa

Semilac ha reinventat el món dels esmalts i la cosmètica. Disposa d'un ampli ventall de productes relacionats amb la manicura, el maquillatge i el cuida't de la pell. Ofereix elements únics que es diferencien per la seva durabilitat i resistència. 

Adi Nails és distribuïdora oficial dels productes Semilac tant per a particulars com per a centres d'estètica i de bellesa. Contacta'ns per disposar dels millors productes del mercat.

Semilac ha reinventat el món dels esmalts i la cosmètica. Disposa d'un ampli ventall de productes relacionats amb la manicura, el maquillatge i el cuida't de la pell. Ofereix elements únics que es diferencien per la seva durabilitat i resistència. 

A Semilac Andorra trobaràs els millors productes en manicura, maquillatge i cuidat de la pell. 

 

Bases i esmalts semipermanents, esmalts clàssics, accessoris de manicura, gels, acrygels, decoracions per a ungles, màscares de pestanyes, ombres d'ulls, eyeliners, bases per a ombres, llapissos d'ulls, màscares per a celles, labials mats, nude, clàssics, glossy, base de maquillatge, colorets, correccions antiulleres, bronzejadors, il·luminadors, accessoris de maquillatge, brotxes, esponges, pílings, cremes de mans, olis de cutícula, pinzells, llums per a esmalts semipermanents, expositors...

A Semilac Andorra trobaràs els millors productes en manicura, maquillatge i cuidat de la pell.   Bases i esmalts semipermanents, esmalts clàssics, accessoris de manicura, gels, acrygels, decoracions per a ungles, màscares de pestanyes, ombres d'ulls, eyeliners, bases per a ombres, llapissos d'ulls...
bottom of page